Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding neergestorte parachutist blijkt loos alarm

Toegevoegd: 11-09-2020, 15.11 uur
Melding neergestorte parachutist blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Bij de hulpdiensten is vanmiddag melding gemaakt van een ongeval met een parachutist. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is er echter niets aan de hand.


Rond 14.45 uur werd melding gemaakt van een luchtvaartongeval nabij de McCain-frietfabriek aan de Oranjeplaatweg bij 's-Heer Arendskerke. Hierop werden twee ambulanceteams, een brandweerploeg en een traumahelikopter gealarmeerd.

Binnen een kwartier werd duidelijk dat er sprake was van een loze melding. “Een afgekoppelde parachute leek op een ongeval. De parachutist is echter veilig geland. Er is geen verdere inzet van de hulpdiensten nodig”, zo meldt de Veiligheidsregio.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren