Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijftien coronaboetes bij feest in Vlissingen

Toegevoegd: 11-10-2020, 10.41 uur
Vijftien coronaboetes bij feest in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Agenten hebben afgelopen nacht een feest aan de Singel in Vlissingen beëindigd. Er zijn twee personen aangehouden omdat zij niet voldeden aan bevel of vordering.

Agenten gingen rond 01.00 uur na een overlastmelding naar een loods aan de Singel. Daar was een feest gaande waarbij enkele tientallen personen aanwezig waren. Bij aankomst van de politie gingen een aantal feestgangers er direct vandoor. Agenten hebben het feest gestopt omdat de noodverordening met betrekking tot de coronamaatregelen werd overschreden.

Een 20-jarige man uit Koudekerke weigerde het pand en het terrein te verlaten en is daarop aangehouden. Een 19-jarige man uit Oost-Souburg stond op terrein bij de feestlocatie en weigerde te vertrekken. Na meerdere malen te zijn gevorderd is hij aangehouden. Daarnaast hebben vijftien aanwezigen een coronaboete gekregen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (12-10-2020 om 07:28)
Hier is geen goed woord aan te besteden ondanks alle maatregelingen die genomen moeten worden om corona aantallen die zeer aan stijgen zijn per dag zeer moeilijk word om zo je daar nu met feesten bezig zijn hier is maar een antwoord op zeer weinig verstand om zo iets te doen
Cookie-instellingen beheren