Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

School dicht vanwege coronabesmetting

Toegevoegd: 13-10-2020, 17.43 uur
School dicht vanwege coronabesmetting
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De locatie Madame Curiestraat van Regenboog/De Wingerd, een school voor speciaal onderwijs in Terneuzen, gaat voor de rest van deze week dicht vanwege een coronabesmetting.


Eén van de medewerkers van de school, onderdeel van Stichting De Korre, is vandaag positief getest op het coronavirus. Volgens de school hebben twee andere medewerkers klachten ontwikkeld die corona gerelateerd zijn. Zij worden morgen getest. Daarnaast zijn er volgens de school een aantal medewerkers die geen klachten hebben maar die wel nauw hebben samengewerkt met de eerste twee genoemde personen. Zij gaan uit voorzorg in quarantaine en daardoor is er te weinig personeel om de school open te houden.

In het gebouw aan de Madame Curiestraat krijgen 62 kinderen en jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking les. Het gaat om 42 leerlingen in de leeftijd tot 12 jaar en 20 leerlingen in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar oud. De school benadrukt dat de vestiging aan de Leeuwelaan wel geopend blijft.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren