Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Taak- en celstraf vanwege 'neppe' seksadvertenties

Toegevoegd: 16-10-2020, 17.50 uur
Taak- en celstraf vanwege 'neppe' seksadvertenties
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft vrijdag de 71-jarige C. B. uit Vlissingen een taakstraf van 50 uur plus een celstraf van acht dagen waarvan voorwaardelijk opgelegd voor het plaatsen van advertenties waarin hij op zoek was naar seks met minderjarigen. Tegen de man was een gevangenisstraf van één dag en een taakstraf van vijftig uur gevorderd.


In de jaren 2015 en 2016 was hij op het internet op zoek gegaan naar minderjarigen die hij kon verleiden om tegen betaling seks met hem te hebben. Tijdens de behandeling van zijn zaak, twee weken geleden, hield B. vol geen enkele seksuele intentie te hebben gehad, maar dat het bedoeld was om agenten te pesten. Het zouden dan ook nepadvertenties zijn geweest.

De politie dacht daar echter beduidend anders over en er werd een groot onderzoek ingesteld. Uiteindelijk 'klopten' er acht man politie aan zijn deur en verdween hij in de cel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peso.hater (17-10-2020 om 15:58)
1dag cel, is dit een typefout ofwa gewoon 1000dagen oftewel 3jaar en pak rammel onder zijn zaakje smeerlap die hij is geluk dat niet mijn kleine was dan had was hij er minder goed vanaf gekomen...
els (17-10-2020 om 09:24)
dat moet je 71 jaar voor gewoorden zijn
ger (17-10-2020 om 08:47)
helemaal goe om die schoft op te sluiten, ook al zou het alleen maar een een wraakactie gaan, dan nog is het gevaarlijk wie weet breng je andere idioten weer op ideeën en wordt alsnog een kind er slachtoffer van..
Cookie-instellingen beheren