Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

ISD voor man die op motorkap auto's sloeg

Toegevoegd: 22-10-2020, 17.34 uur
ISD voor man die op motorkap auto's sloeg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 36-jarige F. P. uit Goes is overeenkomstig de eis van de officier van justitie wegens vernieling veroordeeld tot de ISD-maatregel. Ofwel twee jaar naar een instelling voor veelplegers.


Begin maart had hij zich met een vriend in Axel tegoed gedaan aan drank en drugs en volgens P. zou erop hem zijn geschoten. Hij raakte in paniek en door op motorkappen te slaan probeerde hij aandacht te trekken. Een automobilist die op zijn roep om de politie te waarschuwen reageerde, zag eveneens zijn motorkap klappen krijgen.

Toen de politie arriveerde werd P. direct afgevoerd en belandde hij in een cel. Overigens achtte de rechtbank niet aannemelijk dat er inderdaad op hem zou zijn geschoten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (22-10-2020 om 22:57)
flinke staf, zat zeker een vriendje van de rechter met een gedeukte motorkap
Cookie-instellingen beheren