Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte dodelijk ongeval Vlissingen blijft vastzitten

Toegevoegd: 03-11-2020, 21.18 uur
De inhoudelijke behandeling van de zaak staat gepland voor 14 januari.
De inhoudelijke behandeling van de zaak staat gepland voor 14 januari.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 27-jarige A. K. uit Rotterdam blijft vooralsnog in voorlopige hechtenis. De rechtbank in Middelburg heeft dat dinsdag beslist.

K. wordt ervan verdacht op 10 juni van dit jaar in Vlissingen een ernstig verkeersongeval heeft veroorzaakt, waarbij de toen 42-jarige Vlissingse Inge Caljouw enkele dagen na het ongeval kwam te overlijden. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) reed K. met een hoge snelheid over de Burgemeester van Woelderenlaan.

Op de kruising met de Paauwenburgweg ging het goed mis. Op dat moment stak de vrouw in haar rolstoel de weg over en werd daar door K. aangereden. Het remspoor van K.'s auto bedroeg 75 meter. Volgens zowel de politie als de officier van justitie houden het erop dat K. met een nog onbekende andere Volkswagen Golf-bestuurder een straatrace hielden, waarbij enorm hoge snelheden werden bereikt.

De inhoudelijke behandeling van de zaak tegen de ex-Vlissinger staat gepland voor 14 januari.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mooi (4-11-2020 om 11:36)
mooi zo, laat die maar brommen tot St. juttemis
Cookie-instellingen beheren