Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Voorwaardelijke celstraf voor wietkwekerij in kelder

Toegevoegd: 12-11-2020, 17.46 uur
Voorwaardelijke celstraf voor wietkwekerij in kelder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 67-jarige A. N. uit Poortvliet is donderdag conform de eis van de officier van justitie veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een maand.


N. werd ervan verdacht in een kelder een hennepkwekerij met 294 planten te hebben gehad. De politie kreeg N. in beeld toen ze midden november 2016 aan zijn deur klopten om mee te nemen voor het uitzitten van een celstraf van 31 dagen.

Bij die gelegenheid, waarbij N. zich hevig verzette, werd ook de kwekerij ontdekt. Over twee weken maakt de rechtbank bekend voor hoeveel N. moet worden 'geplukt. ' Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een bedrag van bijna 500.000 euro gevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren