Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Drugslaboratorium ontdekt, vijf arrestaties

Toegevoegd: 01-12-2020, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - In een loods aan de Kreekdreef in Westdorpe is maandagavond laat een groot crystal methlab ontdekt. De politie hield ter plaatse vijf mannen aan, zo is vanochtend bekendgemaakt.


De politie kwam de drugslaboratorium op het spoor na een tip, zo zegt een woordvoerder. Met behulp van een arrestatieteam werd rond middernacht een inval in de loods gedaan. Hier werden vijf mannen gearresteerd. Het gaat om mannen in de leeftijd van 30, 39, 48, 53 en 56 jaar afkomstig uit Dominicaanse Republiek en Mexico. Het vijftal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Zij zitten nog vast en worden dinsdag verhoord.

Op het terrein staan een woning en enkele loodsen. In de achterste loods werd het crystal methlab aangetroffen. Vandaag volgt een uitgebreid onderzoek door politiemensen van het team Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO). Zij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en ontmantelen van drugslaboratoria van synthetische drugs.

Ook het team Milieu van de politie doet vandaag onderzoek omdat het drugsafval vermoedelijk naar een voormalige mestkelder onder de loods werd geleid, aldus de politie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-12-2020 om 00:54)
Wat is dat dan voor rommel dat ze daar maken? Lijkt wel een alcohol stokerij met die branders en ketels. Wij gingen vroeger nen goeie pint gaan pakken, maar wat de jeugd tegenwoordig allemaal binnenspeelt daar krijgt de gewone mens toch schrik van?
Koos P. (1-12-2020 om 21:32)
Zou dit misschien ook iets te maken kunnen hebben met die onbekende vermoorde vrouw even buiten Sas van Gent?
anonymous (1-12-2020 om 11:39)
Word steeds gekker hiero
jacob (1-12-2020 om 11:36)
Hoe lang gaat het nog duren eer men inden Haag door heeft dat er absoluut meer Politie moet komen. In Zeeland en met name Zws. Vlaanderen is de bezetting dramatisch. Maar de huidige regering veegt alles onder het matje. De brave burger die wordt gepakt, zie de toeslagen affaire etc er maar op na. Bedankt hr. Rutte en co.
PP (1-12-2020 om 10:40)
Leuk hé al die open grenzen ! Andere landen heb je een greencard nodig of verblijfsvergunning, hier in NL mag je zelfs illegaal wonen en uitzetten mag niet van Brussel ! Goed bezig EU
Cookie-instellingen beheren