Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 50 km

Man overleden na val van trap in Terhole

Toegevoegd: 27-12-2020, 10.19 uur
Man overleden na val van trap in Terhole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERHOLE - Bij een noodlottig ongeval in een woning in het Zeeuws-Vlaamse Terhole is op Tweede Kerstdag een 48-jarige man overleden. Dat heeft de politie bevestigd.


Politieagenten en ambulancemedewerkers werden rond 22.35 uur met spoed naar de woning gestuurd nadat was gemeld dat de man van de trap was gevallen en ongelukkig ten val was gekomen. Het slachtoffer werd nog gereanimeerd, maar overleed desondanks aan de gevolgen van de val.

De politie heeft in de woning onderzoek gedaan. Hierdoor is vast komen te staan dat sprake was van een noodlottig ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (27-12-2020 om 10:43)
Wat erg.. Je gaat naar bed, verwacht de volgende dag weer wakker te worden. Wees bereid je God te ontmoeten, ieder moment van de dag! Zeg ik vooral tegen mezelf... Veel sterkte voor allen die van hem houden...
Cookie-instellingen beheren