Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer fatale brand is 40-jarige bewoner

Toegevoegd: 31-12-2020, 16.53 uur
Het slachtoffer werd na het blussen aangetroffen.
Het slachtoffer werd na het blussen aangetroffen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZONNEMAIRE - De persoon die vannacht om het leven kwam bij een woningbrand is de 40-jarige bewoner. Dat meldt de politie na onderzoek.


De brand in de Beatrixstraat werd rond 03.45 uur ontdekt. Het vuur was al snel uitslaand uit het dak. De brand bleek zich ook uit te breiden naar de naastgelegen woning en daarom werd opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen twee tankautospuiten, een hoogwerker en een waterwagen ter plaatse om de brand te bestrijden.

Het was enige tijd onduidelijk of er nog mensen in de woning waren toen de brand uitbrak. Daarom stonden enige tijd twee ambulanceteams stand-by. Rond 06.35 uur meldde de politie dat bij de brand een man om het leven was gekomen maar dat zijn identiteit nog niet was vastgesteld. Inmiddels is dus duidelijk dat het gaat om de 40-jarige bewoner.

Volgens de politie is de oorzaak van de brand niet duidelijk maar wordt een misdrijf uitgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren