Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Dode man gevonden in vijver Postweg Lewedorp

Toegevoegd: 02-03-2021, 09.30 uur - Update: 02-03-2021, 15.36 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - In een een vijvertje aan de Postweg in Lewedorp is vanochtend een dode man gevonden. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het overlijden.

Volgens de politie is het lichaam van de man rond 8.30 uur aangetroffen. De man lag vlakbij een brug over de vijver in het park op de hoek van de Postweg en de Scheldestraat. Nadat forensisch onderzoekers de locatie hadden vastgelegd op foto is het lichaam van de man rond 10.15 uur geborgen.

De politie laat weten de oorzaak van het overlijden en de identiteit van de man nog te onderzoeken. Het slachtoffer zal nader worden onderzocht in een mortuarium maar volgens de politie lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf. Inmiddels is de ingestelde afzetting weer opgeheven.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (2-3-2021 om 11:27)
Sterkte aan de familie
Cookie-instellingen beheren