Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Politie haalt 'spookauto' van de weg in Terneuzen

Toegevoegd: 06-03-2021, 13.51 uur
De auto en de valse kentekenplaten zijn in beslag genomen.
De auto en de valse kentekenplaten zijn in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagmiddag in Terneuzen een zogeheten spookauto ontdekt en van de weg gehaald. Er is proces-verbaal opgemaakt.


De politie controleerde het voertuig bij de Beneluxweg in Terneuzen. De bestuurder bleek net een buitenboordmotor te hebben gekocht. Hierbij was alles in orde maar met het voertuig was wel iets mis, zo bleek even later. Toen het kenteken werd nagetrokken bleek er namelijk een ander voertuig bij het kenteken te horen dan dat werd gecontroleerd.

Bij nader onderzoek bleken de gevoerde kentekenplaten vals te zijn. Er was dus sprake van een zogeheten spookvoertuig. Om deze reden werd proces-verbaal opgemaakt. De auto en de valse kentekenplaten zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (7-3-2021 om 10:37)
ahhh dit is ook zo erg die rotlui maar rondscheuren en de bekeuringen komen bij de ander binnen. Vind dit ook zo minne laffe misdaad en die rotlui die het doen moeten ze maar eens heel lang strafarbeid laten doen en mooiste zou zijn ergens bij de afval verwerking waar ze eigenlijk zelf in thuis horen...
Cookie-instellingen beheren