Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 118 km

Extra controles vanwege overlast rond CSW Toorop

Toegevoegd: 26-03-2021, 08.12 uur
Extra controles vanwege overlast rond CSW Toorop
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Rondom de middelbare school CSW Toorop in Middelburg zal de komende tijd extra gecontroleerd worden. Dat laat de Walcherse politie weten via social media.


Aanleiding voor de controles is de overlast die op sommige momenten wordt ervaren rondom de school aan de Generaal Eisenhowerlaan. Volgens de politie vinden buurtbewoners het onder meer vervelend dat scholieren rondhangen in speeltuinen en tunneltjes. Ook wordt geklaagd over het spuiten van graffiti, het gebruik van verdovende middelen en het hinderlijk ophouden op het trottoir.

De politie zegt het belangrijk te vinden dat iedereen zich veilig voelt in zijn of haar buurt. Mensen die goede tips hebben voor de handhaving worden gevraagd deze door te geven zodat agenten en buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) effectief aan de slag kunnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel de Bruijn (26-3-2021 om 09:30)
Ik ben blij dat ik niet in de buurt van een school woon.
Bram (26-3-2021 om 08:20)
Achterlijke politie, wat denk je nou zelf als je iedereen opgesloten zit alles is dicht. Wat gaat de jeugd doen? Ja uhhh logisch, zelf niet jong geweest ofzo? Oh wacht toen mocht je wel leuke dingen doen, je heb geen idee extra rondjes rijden mafketels alsof dat de oplossing is. Jullie moeten die kut helm van je kop doen en bij de demonstranten gaan staan en opstaan tegen deze achterlijke situatie waar we in zitten het is gewoon klaar nu.
Cookie-instellingen beheren