Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 75 km

Ernstig ongeval motorcrossterrein Ritthem

Toegevoegd: 03-04-2021, 15.33 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Op het motorcrossterrein aan de Engelandweg in Ritthem is zaterdagmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een valpartij. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer kwam rond 14.15 uur ongelukkig ten val op het terrein van motorsportvereniging De Uitlaat. Naast een ambulance kwam ook een rapid responder van de ambulancedienst ter plekke. Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam werd ook opgeroepen en landde bij het terrein van de motorcross.

De gewonde motorcrosser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlammen maar (5-4-2021 om 09:56)
Nederland...een vrij land waarin ieder vrij is om te doen, te gaan, te zeggen en te geloven wat ie wil. Als jij lekker tekeer wilt gaan op een crossterrein ga vooral je gang. Ik rijd wel een rondje door de Zak. Zo komen we elkaar niet tegen en dat is wel zo veilig denk ik. En die zorgkosten zullen op jaarbasis wel meevallen. Laten we vooral dat crossterrein dichtdoen! Dan gaan alle jongens en meisjes met een crossmotor hun gerief halen bij u door het dorp of uw weiland. Leven en laten leven.
Realist (5-4-2021 om 08:10)
@jgeldof wat zeg je nou toch allemaal? Minder blessures onder 10.000 mensen bij voetbal dan bij cross? Je snapt er echt geen hout van hé! En dan vervolgens komen met mountainbike en iemand afmaken op zijn spelling. Nou kheb (ik heb) er 1 voor je: Mountainbiken meest risicovolle sport Op basis van alle sporttakken waarvoor betrouwbare gegevens over de hoeveelheid sporturen beschikbaar zijn blijkt dat mountainbiken de meest risicovolle sport per 1.000 uur is, gevolgd door veldvoetbal en wielrennen. Klasse topper, jij neemt iemand in bescherming? Doe dat bij jezelf aub..
Mijn mening (4-4-2021 om 22:56)
@ geldof, mountainbike is voor mensen met een kleine piemel en een grote auto.
JGeldof (4-4-2021 om 21:20)
@Mijn mening; Het is zeikzakken, met een korte 'ij' dus. @Roy je bedoelt denk ik IQ? (Emotionele intelligentie kan ik niet plaatsen in deze context. De overheid moet jullie tegen jullie zelf in bescherming nemen. Het niveau van jullie berichten laten zien waarom. Verbieden is helaas dan de enige optie. Dan hebben we minder kans dat jullie jezelf letsel toebrengen, jullie overzien het risico niet. De berichten alleen al op deze website tonen aan dat het een gevaarlijke sport is. Ga lekker autocrossen, dan loop je al een stuk minder risico. Ik ben in gesprek met de gemeente, ik doe dit ook voor jullie eigen bestwil. Het plan is nu dat we er een supervet mountainbike/crossfiets parcours van maken (ook voor mountainbikes met trapondersteuning).
Maarten (4-4-2021 om 20:56)
Prachtige sport, mensen moeten gewoon niet zo zeuren. Net als de wegafsluitingen enkel voor motorrijders, omdat er een groep tegen het geluid, grote groepen of het weggedrag is. Ze beginnen een actie tegen de motorrijders, en bij voldoende handtekeningen krijgen ze gelijk. Maar Roy wat bedoel je met Bacar? En je hebt het over het EQ van een visstick... Haal je bericht voortaan even door de spellingcontrole
Mientje (4-4-2021 om 18:05)
Nou nou Edward , kunnen je uitspraken iets minder??? Crossterrein ligt er jaren ,u bent daar waarschijnlijk gaan wonen toen het crossterrein er al was . En laat ieder zijn eigen sport doen en kiezen .. een ongeluk zit in een klein hoekje hoor ,je moet maar pech hebben , heel veel sterkte ,beterschap en een spoedig herstel gewenst voor de crosser.
Cookie-instellingen beheren