Weerbericht:
Af en toe regen, in de avond meest droog. Woensdag buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Politie maakt reconstructie van dodelijk ongeluk Kapelle

Toegevoegd: 20-04-2021, 11.44 uur - Update: 20-04-2021, 13.26 uur
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De politie houdt dinsdagochtend in Kapelle een reconstructie van een dodelijk ongeluk dat in maart plaats vond. Vanwege de reconstructie was de Vroonlandseweg gedeeltelijk afgesloten.


Bij het ongeluk op 7 maart dit jaar overleed de bestuurder van een scootmobiel na een botsing met een auto. De politie voert nu een reconstructie uit op de Vroomlandseweg om een beeld te krijgen van onder meer de snelheden van de beide voertuigen en meer details over het ongeluk te verzamelen.
 
Vanwege de reconstructie was de Vroonlandseweg tijdelijk afgesloten vanaf de kruising met de Lange Meet. Rond 12.45 uur werd de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren