Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Feestvierders bekeurd voor overlast bij Veerse Meer

Toegevoegd: 09-05-2021, 11.26 uur
De feestvierders lieten veel afval achter bij het Veerse Meer.
De feestvierders lieten veel afval achter bij het Veerse Meer.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

VEERE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag verschillende personen bekeurd voor de overlast die ze met een feest bij het Veerse Meer hebben veroorzaakt. De feestgangers lieten veel afval achter op het terrein.


In het begin van de nacht kregen de agenten een melding van een feestje aan het Veerse Meer. Ter plaatse trof de politie een grote groep jongeren aan. Op de plek waar de jongeren waren, was volgens de agenten net gevochten. Ook lag er volgens de dienders veel rotzooi over het terrein.

Zo lag er verspreid over het hele terrein glasscherven, flessen drank, kratten bier en ander achtergelaten afval. Ook hadden feestgangers grote hoeveelheid bierflessen in het Veerse Meer gegooid. De personen die waren achtergebleven, hebben onder toeziend oog van de agenten de troep opgeruimd. De politie heeft verschillende personen bekeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (9-5-2021 om 12:08)
Wat een rare feestgangers! Ze hebben gevochten en hun statiegeldflesjes in het Veerse Meer gegooid. Ik hou ook best van een feestje maar niet op die manier....
willem (9-5-2021 om 11:57)
laten opruimen tot de laatste scherf en dan een hoge boete. spreek hun "opvoeders" er over aan en geef die een boete voor het wangedrag van hun zo met het milieu begane kroost. het wordt steeds gekker.
Meedenker (9-5-2021 om 11:53)
Te triest voor woorden.
Nel (9-5-2021 om 11:51)
Ach ja het is toch ook zooo zielig voor de jeugd, de corona verpest alles. Dan gaan we maar zuipen, vooral andermans spullen vernielen en een puinhoop maken. Dan kunnen jullie ons toch niet kwalijk nemen? Hoe moeten we anders door de corona tijd heenkomen? Kan mij het schelen dat er mensen liggen te stikken in het ziekenhuis, dat ouderen niet hun kleinkinderen kunnen zien en hun best doen om het zover te krijgen dat het wel weer kan, als ik maar kan feesten, op een terras kan zitten en vooral spullen vernielen. Het is voor iedereen afzien!!!Waar zijn die ouders??!!!
AntiGSM (9-5-2021 om 11:31)
En de jeugd maar demonstreren voor het milieu!! Dit geeft weer eens aan dat ze dat alleen maar doen omdat anderen het doen zonder ergens bij na te denken. Walgelijk spul tegenwoordig de jeugd....
Cookie-instellingen beheren