Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee jaar gevangenisstraf voor bezit grote hoeveelheid harddrugs

Toegevoegd: 16-07-2021, 20.09 uur
Twee jaar gevangenisstraf voor bezit grote hoeveelheid harddrugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De dertigjarige P. S. uit Sluiskil in wiens woning ruim anderhalve kilo cocaïne, iets meer dan zeven kilo amfetamine, 1661 pillen amfetamine, 215 vellen LSD5 en nog het een en ander aan harddrugs plus wapens werd gevonden moet twee jaar achter de tralies. Dat besloot de rechter vrijdag.


Daarnaast, om hem te behoeden voor nog eens een misstap, werd er ook nog eens zes maanden voorwaardelijk opgelegd. Dat besloot rechtbank in Middelburg vrijdag. Tegen de Sluiskillenaar was 28 maanden waarvan acht voorwaardelijk geëist, maar dat vond de rechtbank in dit geval te weinig. De drugs werden op 26 mei van het vorige jaar aangetroffen bij een inval tijdens een onderzoek naar grootschalige drugshandel in Sluiskil.

De hoofdverdachte in die zaak, de boezemvriend van S. kreeg daarvoor zes jaar cel opgelegd. Tegen dat vonnis heeft hij beroep aangetekend. Dat de drugs - waarvan S. zei weinig weet van te hebben gehad - werden door De C. in een geheime ruimte onder het bad opgeslagen. De C. had van S de sleutel van de woning gekregen en kon en mocht van hem in die woning doen wat hij wilde, mits er maar geen troep werd achtergelaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (17-7-2021 om 13:44)
Dat komt omdat dit een mislukte staat is, de regering is corrupt, de politie doet niks. Het word echt hoog tijd dat er militair word ingegrepen. Dit loopt echt helemaal uit de hand. Criminelen worden beloond door de overheid en de rechtsstaat.
Timsalabim (17-7-2021 om 13:19)
Wacht maar totdat straks die Mexicanen voet aan de grond krijgen hier; ze komen nu nog enkel om “te koken” maar opdenduur is het hek van de dam natuurlijk. Dit stelt nog niks voor dit is gewoon een lowlevel drugdealer; die Mexicanen daarintegen heb ik de vreselijkste dingen zien doen op videos die rondzwerven op internet; rivalen in de fik steken, armen en benen eraf snijden terwijl men nog leeft, hart eruit snijden en op eten. Hier kan de Nederlandse politie niet tegenop; t wordt een mooie toekomst! Bereid u zich maar alvast voor!
Jan (17-7-2021 om 12:01)
Terroristen en crimminelen zaaien angst, politici geven het water hier in Nederland
Anoniem (17-7-2021 om 09:10)
De rechtsstaat is ondermijnd. Als ik aangifte doe, de politie doet niks! Ze weigeren gewoon, hierdoor krijgen de criminelen vrij spel en de rechtsstaat is zelf ook crimineel, ik spreek uit eigen ervaring, daarom zijn de straffen een lachertje. Slachtoffers worden gecriminaliseerd en criminelen lopen vrij rond
jan (17-7-2021 om 08:22)
Wat wonen wij toch in een feestland ,en de hele wereld weet dit, sex drugs and rock a roll moorden plegen enz en je krijgt geen straf ja een straf om te lachen ,dankzij deze regering politie hebben we niet meer dat zijn kleuters tegenwoordig bang want ze worden gezegd door de maffia cultuur van hoe wat waar. Peter r de Vries zou BETER RECHT OP LEVEN DAN OP MIJN KNIEEN STERVEN WEL DAT IS ERG VER TE ZOEKEN BIJ JUSTITIE NEDERLAND IS NAAR DE KLOTEN
Mijn mening (16-7-2021 om 23:57)
Straf is een lachertje, Helemaal leegplukken die gasten. Geen goed woord voor over.
Cookie-instellingen beheren