Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (63) omgekomen na gaslek in Hoek

Toegevoegd: 19-07-2021, 14.12 uur - Update: 19-07-2021, 15.48 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een ongeval op vakantiepark Marina Beach in Hoek is maandagmiddag een 63-jarige man uit Oostburg om het leven gekomen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


De hulpdiensten kregen rond 13.00 uur een melding van een gaslek op het recreatieterrein aan de Middenweg. Direct werd ook de ambulancedienst gewaarschuwd. Later werd door de brandweer opgeschaald naar middel-hulpverlening.  De politie laat weten dat ter plekke in de buurt van een chalet een man is overleden. "Vermoedelijk tijdens de reparatie van het gaslek", aldus de woordvoerder.

De omgeving is volgens de politie inmiddels veilig. "Deze is afgezet voor onderzoek. De toedracht van het incident wordt namelijk nog onderzocht. Hiervoor hoort de politie enkele betrokkenen. Ook wordt een sporenonderzoek ingesteld." Volgens een woordvoerder van Marina Beach was geen sprake van een bedrijfsongeval. "Onze medewerkers waren hier niet mee bezig of daar ter plaatse. De man in kwestie is waarschijnlijk aan het graven geweest en daardoor is er iets fout gegaan, maar onderzoek zal uitwijzen wat de oorzaak is."

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren