Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Dode man in watergang Nansenbaan Goes

Toegevoegd: 21-07-2021, 08.17 uur - Update: 21-07-2021, 08.53 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een watergang langs de Nansenbaan in Goes is woensdagochtend het stoffelijk overschot van een man gevonden. De politie is een onderzoek gestart, zo laat een woordvoerder weten.


Bij de hulpdiensten kwam rond 07.10 uur de melding binnen dat er iemand in het water zou liggen langs de Nansenbaan, één van de verkeersaders van de stad. Na de melding rukten onder meer duikteams van de brandweer uit. Tussen de Pearyweg en de Marquesweg werd in het water inderdaad een persoon aangetroffen maar helaas bleek het slachtoffer reeds overleden te zijn.

De omgeving van de vindplaats is door de politie afgezet met linten. De Forensische Opsporing is inmiddels ter plaatse om onderzoek te doen naar het overlijden. Vooralsnog is er geen indicatie dat er sprake is van een misdrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren