Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 8 km

Diesel spuit uit slang tankstation Sluis

Toegevoegd: 07-09-2021, 23.25 uur
De brandweer van Sluis kreeg de situatie onder controle.
De brandweer van Sluis kreeg de situatie onder controle.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Remi Mesu

SLUIS - Een slang van een tankstation bij Sluis is dinsdag gaan lekken. Volgens de brandweer zou er diesel uit de slang zijn gespoten.


De brandweer van Sluis kreeg rond 15:40 uur een melding binnen dat er bij een tankstation aan de Rondweg Sluis brandstof uit een tankslang zou spuiten. De brandweer ging met spoed naar de locatie op de lekkage te stoppen en het terrein te reinigen.

Ook werden uit voorzorg de brandweerlieden van de post Stampershoek gealarmeerd. Met een hulpverleningsvoertuig reden zij richting het incident bij het tankstation. Eenmaal aangekomen hadden de brandweermedewerkers van Sluis de situatie al onder controle gekregen. Hierop konden de eenheden weer terugkeren naar de kazernes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren