Weerbericht:
Vannacht lokaal glad
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere bekeuringen bij controle havengebied Sluiskil

Toegevoegd: 01-11-2021, 14.15 uur
Bij de controle werden drie bestuurders betrapt op het rijden onder invloed.
Bij de controle werden drie bestuurders betrapt op het rijden onder invloed.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Bij een controle in het havengebied rondom Sluiskil heeft de politie maandagochtend drie bestuurders betrapt die met alcohol op achter het stuur zaten. Verder bekeurde de politie verschillende bestuurders voor verkeersovertredingen.


De politie controleerde maandag vanaf 05.15 uur tot 08.00 uur op het rijden onder invloed in het havengebied van Sluiskil. Daarbij werden drie bestuurders betrapt op het rijden onder invloed richting hun werk. Het drietal zou respectievelijk 535, 520 en 350 ugl hebben geblazen. Een officier van justitie beslist wat het boetebedrag voor hen wordt. Ter plaatse kregen de bestuurders een tijdelijk rijverbod.

Naast de statische controle hielden de agenten toezicht in de omgeving. Daarbij werden er drie bekeuringen uitgeschreven voor snelheidsovertredingen tussen de 33 en 36 kilometer per uur te hard. Verder werd er bekeurd voor het rijden door rood en onnodig links rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (2-11-2021 om 09:35)
Dat zouden werkgevers dan ook wel eens mogen doen. Als er daardoor een ongeval kan plaatsvinden, zeker in de chemische industrie of bij een bouwproject. onnodig links rijden kan alleen op de N62.
bert kaiser (1-11-2021 om 16:41)
dat verbaast mij niks, ik zie in mijn straat rond half zeven mensen naar hun werk gaan al bier drinkend
Cookie-instellingen beheren