Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 105 km

Man aangehouden voor mishandeling Terneuzen

Toegevoegd: 09-12-2021, 09.53 uur
Man aangehouden voor mishandeling Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een 28-jarige man is dinsdag 7 december in Terneuzen aangehouden nadat hij een 25-jarige vrouw zou hebben mishandeld. De verdachte zit nog vast voor verhoor.


Het incident gebeurde rond 16.55 uur in een lift in een appartementencomplex aan de Fahrenheitlaan in Terneuzen. De man reageerde volgens de politie plots erg agressief naar de vrouw en sloeg haar op haar gezicht.

Het slachtoffer liep letsel op en is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De politie is de woning van de man binnengegaan maar trof de verdachte daar niet aan. De verdachte heeft zich later op de avond op een politiebureau gemeld en is aangehouden. Hij zit vast voor verhoor. 

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick Roll (9-12-2021 om 15:38)
En zoals gewoonlijk; Zie dat de politie zonder onderzoek de mannelijke persoon gelijk vast zet. Ze gaan er 100% van de tijd vanuit dat een vrouw altijd de waarheid spreekt. Laat maar weer eens goed zien hoe discriminerend de politie nog steeds is. En het is dus ook geen wonder dat er zoveel mannen onschuldig in de gevangenis belanden; 1 woord van een vrouw en je toekomst is vernietigd, of er nou bewijs is of niet. Het zou goed kunnen dat ze zichzelf heeft verwond en daar deze man nu van beschuldigd; Ze weet immers dat de politie haar toch gelooft. Zo kunnen vrouwen dus ook mannen chanteren; Doe wat ik zeg of ik geef mezelf een paar schrammen en zeg dat jij dat hebt gedaan. Makkelijk hoor!
Cookie-instellingen beheren