Weerbericht:
Toenemende bewolking, morgen soms (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt 114 in bebouwde kom Terneuzen

Toegevoegd: 08-01-2022, 08.52 uur
Vrouw rijdt 114 in bebouwde kom Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagavond in Terneuzen een automobiliste betrapt die maar liefst 114 kilometer per uur reed door de bebouwde kom.


Tussen 19.30 en 20.30 uur hield de politie een verkeerscontrole bij de Guido Gezellestraat. Hierbij 11 hardrijders betrapt die de geldende maximumsnelheid van 50 kilometer per uur overschreden. Een 20-jarige vrouw uit Terneuzen maakte het wel heel bont: zij was de automobiliste die werd betrapt met een snelheid van 114 kilometer per uur.

De vrouw kreeg een bekeuring en moest daarnaast haar rijbewijs per direct inleveren. Tijdens de controle werden overigens niet alleen hardrijders bekeurd. Een man kreeg een boete omdat de uitlaat van zijn voertuig niet in orde was en daardoor teveel geluid produceerde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Co (11-1-2022 om 17:45)
@ ko tazelaar, helaas rijden ze vaak een ander dood in plaats van zich zelf.
Michel (9-1-2022 om 11:20)
@AntiGSM, hoe je het ook bekijkt, je moet je aan de regels houden. Dit is het beste om een ernstig ongeluk te voorkomen met een hoge snelheid.
AntiGSM (9-1-2022 om 01:01)
Eigenlijk is het helemaal niet zo gevaarlijk daar, dubbele weg, geen zijstraten, geen oversteekplaatsen en wel stoplichten. Verhalen over met een kinderwagen oversteken slaan nergens op, dat mag daar helemaal niet. Natuurlijk is het te snel maar vroeger mocht je er 70 rijden en dan is het ook al anders. Liever zie ik controles in woonwijken waar wel zijstraten zijn, kinderen kunnen oversteken enz enz. En wat te denken van geen richting aangeven, alcohol, lachgas en de mobieltjes? Dat is wel iets erger dan een paar snelheidsovertredingen op een stukje ongevaarlijke weg. Ik geloof ook niet dat daar ooit een ongeluk gebeurt is door te hoge snelheid.
Jan (8-1-2022 om 21:23)
De gemeente en de andere instanties hebben een zorgplicht voor onze veiligheid maar als je hen belt of mailt dan hoor je dat het allemaal wel mee valt met het harde rijden en als er uitschieters tussen zitten wel jammer dan ,want daar word niet tegen opgetreden door gemeentes, politie ,Rijkswaterstaat ,Scheldestromen ,je moet constant bellen mailen en er word weinig tot niets meegedaan terwijl we er allemaal voor moeten betalen .
Mario Kuijl (8-1-2022 om 19:04)
@Bert helemaal gelijk. Weg versmallen en bomen plaatsen, oversteekplaatsen voor fietsers en voetgangers op verkeersdrempels aanleggen, trajectcontrole, er zijn veel mogelijkheden maar die leveren geen geld op, onverwachte controleren wel. En zo kunnen die aso's ondertussen lekker doorracen en is af en toe is er een de Sjaak
Ko Tazelaar (8-1-2022 om 16:54)
Heb geleerd .Hardrijders zijn doodrijders.
Cookie-instellingen beheren