Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

15-Jarige zwaargewond bij steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 09-01-2022, 12.37 uur - Update: 09-01-2022, 14.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is aan het begin van de middag een 15-jarige jongen uit die plaats zeer ernstig gewond geraakt bij een steekpartij. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht, de politie onderzoekt de zaak.


Volgens de politie werd de jongen gestoken bij een grasveld op de hoek van de Meanderlaan en De Overloper. De melding van het steekincident kwam rond 12.05 uur binnen bij de hulpdiensten. De gewonde werd naar de Roozenburglaan gebracht. Daar werd de jongen behandeld in een ambulance.

Naast de ambulancedienst en de politie werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Deze landde rond 12.35 uur naast het fietspad langs de Torenweg. Rond 12.50 uur is de gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie heeft de jongen zware verwondingen.

De politie bevestigt inmiddels dat het slachtoffer is gestoken. Meer details over het incident kan de politie echter nog niet melden. Wel laat een woordvoerder weten dat er nog onderzoek wordt gedaan en dat men op zoek is naar getuigen en camerabeelden. Mensen die tips hebben, kunnen bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Er is een plaats delict afgezet bij de Meanderlaan. De Forensische Opsporing (FO) van de politie is met meerdere rechercheurs ter plekke. Zij maken onder meer een 3D-beeld van de plaats delict. Ook tactisch rechercheurs zijn aanwezig. Samen met agenten van de surveillancedienst doen zij een buurtonderzoek. Rond 13.00 uur vloog ook een politiehelikopter boven de plaats delict. Het onderzoek wordt voorlopig nog voorgezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (11-1-2022 om 18:58)
bij deze wens ik de jongen sterkte toe .Ik hoop dat hij er bovenop komt. Maar ook zijn ouders sterkte,want het zult je kind maar wezen.
Flatbewoner (10-1-2022 om 10:58)
Ik woon hier nu ruim 6 jaar en kijk op de benzinepomp,heb nog nooit geen overlast gehad,geen muziek,hangjongeren,drugs of wat dan ook. Ik leef mijn leven en iedereen is vriendelijk in dit stuk van de flat. Ik bemoei me nergens mee en heb dus ook nergens last van. Wat niet wegneemt dat het verschrikkelijk is voor de familie van de jongen
Ed (10-1-2022 om 08:16)
Ik weet niet of het bij deze zaak het geval was maar geloof me heel veel boy,s die drill rap luisteren vinden een ander steken echt tof ! Je e pakt er zelfs punten mee ! .....slaat fucking nergens meer op
Laila (10-1-2022 om 07:51)
Tegenwoordig wordt de jeugd alleen maar gevoed en niet meer opgevoed ouders geven de opvoeding tegenwoordig over aan de leraren ouders weet wat je kind doet en grijp in ze zijn niet de baas thuis corrigeren mag best waar gaat dat naar toe zo jong!
Berta (10-1-2022 om 00:28)
Ik wil de jongen en zijn familie veel sterkte en beterschap wensen!
Laïsa (9-1-2022 om 21:39)
Mijn bericht met betrekking tot de stop gesprekken van de politie en de burgemeester die zich komt moeien was ook sarcastisch bedoeld. Ze praten en dan? Er gebeurd gewoon helemaal niets en dat uitschot daar is en blijft zo. Daar valt niet mee te praten. De ouders daar begint het mee als die geen opvoeding kunnen geven vraag ik mij af wat die kinderen daar nog doen. Ophokken en buiten de stad zetten in wooncontainers
Cookie-instellingen beheren