Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 376 km

Onderzoek steekpartij Middelburg nog gaande

Toegevoegd: 09-01-2022, 16.06 uur - Update: 09-01-2022, 16.32 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het onderzoek naar de steekpartij waarbij aan het begin van de middag in Middelburg een 15-jarige jongen zwaargewond raakte, is nog altijd gaande.


Het slachtoffer werd volgens de politie gestoken bij een grasveld op de hoek van de Meanderlaan en De Overloper. De gewonde werd vervolgens naar de Roozenburglaan gebracht. Daar werd de jongen behandeld in een ambulance om vervolgens met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht. Volgens de politie ligt het slachtoffer nog in het ziekenhuis.

Rond het genoemde grasveld werd door de politie meteen al een flinke plaats delict afgezet met linten. Rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing (FO) hebben de plaats delict uitgebreid vastgelegd, zowel met fotocamera's als met 3D-apparatuur. Collega's van de tactische recherche deden samen met agenten van de surveillancedienst buurtonderzoek. Rond 13.00 uur vloog ook nog een politiehelikopter boven de plaats delict. 

De politie liet ook speciaal getrainde speurhonden komen. Deze zochten rondom De Overloper. Inmiddels is het zoeken met de honden gestopt. De recherche is nog wel onderzoek aan het doen en de plaats delict is ook nog altijd afgezet. Een deel van De Overloper is hierdoor gestremd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N.s. (12-1-2022 om 17:35)
Heel veel sterkte met het verlies . Heb er geen woorden voor
Janspommerans (11-1-2022 om 13:11)
Ik ben het helemaal met je eens Ineke. Zodra je ouders ook meeneemt in het strafproces en ze laat betalen zal het gauw klaar zijn. Ik ben geen fan van Jeugdzorg maar misschien dat daar een aparte afdeling kan worden opgetuigd voor dit tuig. Deze jongeren mogen ze van mij uit huis plaatsen.
willem (11-1-2022 om 12:23)
burgerwacht instellen met camera em foon--daders fotograferen en politie bellen.
Ineke (11-1-2022 om 08:17)
Wordt het eens tijd om de wet te veranderen. Tegenwoordig gebeurd er steeds meer misdaad door heel jonge mensen. Deze vallen steeds onder het jeugdrecht. Verander deze leeftijds grens naar 12 jaar en houd deze jonge criminele verantwoordelijk voor hun daden en dat is niet een taakstraf maar een echte straf. Ook de ouders meer verantwoordelijk stellen ze zullen wel op Jun koters gaan letten.
Ssttt (11-1-2022 om 06:40)
@ ikke ...ik denk dat jou gedachte het deze keer het mis hebben...wat jammer nou !!!!
. (10-1-2022 om 20:25)
Politie doet al jaren niks. Ook al kan je zeggen wie scooter jat auto bekrassen. Krijg je te horen. Is verzekeringwerk. Ongelofelijk. Nu krijgje zulke dingen autos in de fik steken mensen neer steken en nog wel wat verhalen. Als je zelf ingrijp moet je voor de kosten op draaien. Gek genoeg staat dan de politie wel binnen 5 min voor de deur. En word er dan gezegd je moet niet voor eigen rechter spelen Welkom in Middelburg
Cookie-instellingen beheren