Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Getuigen steekpartij melden zich na oproep politie

Toegevoegd: 18-01-2022, 10.22 uur
Getuigen steekpartij melden zich na oproep politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De twee meisjes die door de politie werden gezocht in het kader van het onderzoek naar de fatale steekpartij een week geleden in Middelburg, hebben zichzelf gemeld. Dat heeft de politie laten weten.


De politie meldde gisteren dat zij met een man had gesproken die zondag na het steekincident naar het slachtoffer liep nadat hij door twee meisjes om hulp was gevraagd. De man fietste over De Overloper en werd bij het Vromoldsland door de twee meisjes om hulp gevraagd. De politie liet naar aanleiding hiervan weten dat de meisjes het slachtoffer vermoedelijk als eerste zagen. De twee hadden zich echter niet bij de politie gemeld en daarom deed men gisteren een oproep aan de twee om dat alsnog te doen.

Vanochtend heeft de politie bekendgemaakt dat de meisjes zichzelf hebben gemeld en dat het onderzoek nu wordt voortgezet.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren