Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Verdachten steekpartij 15-jarige Tim twee weken langer in voorarrest

Toegevoegd: 14-01-2022, 13.23 uur
Het onderzoek naar de steekpartij is nog in volle gang.
Het onderzoek naar de steekpartij is nog in volle gang.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een rechter-commissaris heeft vrijdag besloten dat de twee verdachten in de zaak rondom de overleden Tim twee weken langer vast blijven zitten. De 15-jarige Tim werd op 9 januari door messteken om het leven gebracht.


De politie hield woensdag twee jongens van 15 en 16 jaar oud uit Steenbergen en Rilland aan in een woning in Middelburg. Het openbaar ministerie (OM) laat via Twitter weten dat de twee verdachten vrijdag zijn voorgeleid voor de rechter-commisaris.

De twee minderjarige jongens worden verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de Middelburgse Tim. De rechter-commissaris heeft besloten ze twee weken langer vast te houden. Het onderzoek is volgens het OM in volle gang en de verdachten zitten in beperkingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janspommerans (16-1-2022 om 17:48)
Jac, er is iets goed mis met deze jongens. Allebei niet thuiswonend, ieder op een ander adres en moeder lijkt hen onderdak te geven.
Janspommerans (16-1-2022 om 14:02)
Even op een rijtje. De 2 waarschijnlijke daders zijn waarschijnlijk ieder ondergebracht bij een ander pleeggezin of instelling? Moeder heeft ze bij haar onder laten duiken? Dan is ook zij dus strafbaar?
Ook een zeeuw (14-1-2022 om 20:06)
Helemaal eens met joris! Deze schoften verdienen het licht in hun ogen niet meer en daar is alles mee gezegd
Erik Bruins (14-1-2022 om 16:32)
Wat ik me dan weer afvraag is waarom de bewoner van het pand waar de twee broers zich hier in Middelburg bevonden, ze niet direct naar de politie heeft gebracht. Die bewoner zal toch ook wel weten wat er zich heeft voorgedaan? Ik vind dat op zijn minst verdacht. En laat ze maar een fikse straf krijgen. Al zal het wel weer een jaar jeugddetentie worden. Ik hoop dat ook jeugd TBS wordt opgelegd, dan is dit gespuis voorlopig wel van de straat!
Joris (14-1-2022 om 16:32)
Naar mijn mening hoeven deze gasten het daglicht nooit meer te zien en nooit meer frisse lucht opsnuiven. Als je zo'n lieve jongen als Tim vermoord ben je het leven niet waard.
zeeuw (14-1-2022 om 14:12)
ze kunnen niet lang genoeg vast zitten de vies peuken
Cookie-instellingen beheren