Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt jonge meisjes in onderzoek steekpartij

Toegevoegd: 17-01-2022, 13.50 uur
Bloemen op de plek waar de Middelburger werd neergestoken.
Bloemen op de plek waar de Middelburger werd neergestoken.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het kader van het recherche-onderzoek naar de steekpartij die de Middelburgse Tim (15) het leven kostte, is de politie op zoek naar twee specifieke meisjes van ongeveer 12 á 13 jaar oud.


De politie meldt dat zij met een man heeft gesproken die zondag na het steekincident naar het slachtoffer liep nadat hij door de twee meisjes om hulp was gevraagd. De man fietste over De Overloper en werd bij het Vromoldsland door de twee meisjes om hulp gevraagd. De politie denkt dat de meisjes het slachtoffer vermoedelijk als eerste zagen maar desondanks heeft de politie de twee nog altijd niet gesproken. Daarom is men nu openlijk op zoek naar het tweetal.

De meisjes waren ongeveer 12 á 13 jaar oud en hadden bruin haar. Het ene meisje was iets langer dan de ander, zo meldt de politie. Mensen die weten wie de meisjes zijn, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Een WhatsAppbericht sturen kan via 06-12207006. Ben je minderjarig, bel dan in overleg met je ouders/verzorgers, zo adviseert de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (18-1-2022 om 10:13)
Goed gedaan meisjes. Als je zelf geen hulp kan verlenen zoek je iemand die dat wel kan. Helaas heeft alle hulp niet mogen baten maar hulde voor iedereen die zijn/haar deel heeft gedaan, vanaf de meisjes tot het ziekenhuisteam.
Popeye (17-1-2022 om 14:23)
Wanneer er wél een haarkleur wordt genoemd blijft dan de huidskleur onbenoemd omdat die, als vanzelfsprekend, wel blank moet zijn .. of mag haar wel en huid niet. Schuwen we nu ook al bij een tragedie als dit details ter verheldering - waar verdorie overal elders de sensatie prevaleert?
Cookie-instellingen beheren