Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Aangehouden broers verdacht van moord op 15-jarige Tim

Toegevoegd: 14-04-2022, 16.46 uur
De 15-jarige Tim overleed aan zijn verwondingen.
De 15-jarige Tim overleed aan zijn verwondingen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie verdenkt de 15-jarige jongen uit Steenbergen en een 17-jarige jongen uit Rilland die eerder al waren aangehouden van moord in vereniging. De twee broers zouden betrokken zijn bij de dood van de 15-jarige Tim.


Het 15-jarige slachtoffer uit Middelburg werd op zondag 9 januari 2022 zwaargewond gevonden bij de Overloper in Middelburg. De jongen had meerdere steekwonden opgelopen. Hij overleed drie dagen later in het ziekenhuis. Op 12 januari 2022, drie dagen na het steekincident, werden de twee verdachten aangehouden.

Zij zitten nog steeds vast in voorlopige hechtenis. Vandaag vond de eerste pro forma zitting plaats. Omdat de verdachten minderjarig zijn, werd de zitting achter gesloten deuren gehouden. Dat geldt ook voor nog volgende zittingen in de zaak. De volgende pro forma zitting staat gepland op 21 juni 2022.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (17-4-2022 om 12:29)
Ten eerste, nog heel veel sterkte gewenst voor de moeder en verdere Familie van Tim. Gezien de leeftijd van deze misdaders zal het helaas een straf worden die nergens op slaat. ( veel te laag) Het zal mij niet verbazen dat het HALT PRODUCTEN worden.
Nel (17-4-2022 om 11:31)
Emergo, dat het voorbedachte rade was is in de verslaglegging aangegeven, goed lezen!!
Arthur (16-4-2022 om 06:52)
Nou Emergo, als je een wapen meeneemt naar een afgesproken plek dan is dat voorbedachte rade. Maar goed jij klinkt net zoals een advocaat die alle leugens gebruiken om tuig op straat te houden.
Emergo (15-4-2022 om 16:45)
Tom Toch merkwaardig jouw opmerking: Nederland was samen met Malta het enige europese land waar levenslang ook levenslang was. levenslang was. Hoe jij weet of er van met voorbedachte rade sprake is mag Joost weten en nee Tom., doodstraf kennen wij niet en moeten ook niet willen.
Tom (15-4-2022 om 13:56)
Het hele Nederlandse rechtssyteem is een aanfluiting en welke straf ze ook krijgen zal een hard gelach zijn , deze zwaar gestoorde moordenaars zijn te duur voor de zuurstof in de lucht en de belastingbetaler mag voor deze ratten opdraaien , moord met voorbedachte rade staat maar 1 straf op maar dat zal ik wel niet mogen zeggen....oog om oog
bram goeree (15-4-2022 om 12:09)
net als de meesten hoop ik dat ze als volwassenen berecht worden .dit is moord met voorbedachte rade .maximaal straffen en veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren