Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Vrouw krijgt trap van paard na val op strand

Toegevoegd: 09-01-2022, 16.04 uur
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - Een vrouw is zondagmiddag op het strand in Oostkapelle gewond geraakt toen ze van haar paard viel en vervolgens door een ander paard tegen het hoofd werd getrapt.


Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur. Naast de ambulancedienst werd ook een strandjeep van de politie en het kusthulpverleningsvoertuig van het KNRM-station Westkapelle opgeroepen. De inzet van de KNRM bleek niet meer nodig. Volgens de politie kon het slachtoffer na beoordeling ter plekke door de politie naar de gereedstaande ambulance worden vervoerd. Hierna is de gewonde vrouw naar een ziekenhuis gebracht.

De politie bedankt via social media omstanders die bij het ongeluk te hulp schoten door een menselijk windscherm te vormen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (10-1-2022 om 07:31)
@cerberus. Gelukkig zijn ze nog wel steeds betrouwbaarder als de mens van tegenwoordig! Zoiets kan gewoon gebeuren op welke manier het dan ook gebeurd is… Beterschap voor de ruiter!
cerberus. (9-1-2022 om 18:19)
Het zijn en blijven onbetrouwbare beesten.
Paardenliefhebber (9-1-2022 om 16:11)
Oei... dat is niet goed
Cookie-instellingen beheren