Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 171 km

Uitslaande woningbrand Populierenstraat Goes

Toegevoegd: 22-01-2022, 13.27 uur - Update: 22-01-2022, 14.44 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning aan de Populierenstraat in Goes is zaterdag aan het begin van de middag een uitslaande brand uitgebroken. Er is niemand gewond geraakt.
 

De hulpdiensten kregen de eerste melding van de woningbrand rond 13.15 uur binnen. Vrijwel direct werd opgeschaald naar middelbrand. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al uit het dak van de zolderverdieping. De bewoners bleken zich op tijd in veiligheid te hebben kunnen brengen. Ze raakten niet gewond.


Rond 13.40 uur waren de vlammen al grotendeels gedoofd. Een uur later kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Twee tankautospuiten en een ladderwagen zijn ingezet om de brand te bestrijden. De Populierenstraat is vanwege de brand deels afgesloten. Hoe de brand is ontstaan, is nog niets bekend. Een medewerker van Salvage zal de bewoners helpen met het afhandelen van de ontstane schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren