Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brand leegstaand zorgcentrum Yerseke aangestoken

Toegevoegd: 01-03-2022, 16.57 uur
De brand is vermoedelijk aangestoken door een groep jongens.
De brand is vermoedelijk aangestoken door een groep jongens.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - De felle brand in het leegstaande zorgcentrum gisteren in Yerseke is vermoedelijk door een groep jongeren aangestoken. De politie zoekt de jongeren en eventuele getuigen.


De brand brak maandagavond omstreeks 20.30 uur uit. Het zorgcentrum aan de Molenlaan staat al geruime tijd leeg. Na enige tijd heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Met meerdere eenheden van de brandweer uit de omgeving is de brand bestreden. Omstreeks 21.45 uur meldde de brandweer het nader bericht 'brand meester'. De brand zorgde voor flinke rookontwikkeling in de omgeving. Hierom zette de politie de straat gedeeltelijk af. 

De politie vermoedt dat de brand in dit gebouw is ontstaan als gevolg van brandstichting door een groep jongens. De politie is naar hen op zoek. Daarnaast is de recherche op zoek naar (oog)getuigen en/of camerabeelden. De politie kan hierover gecontacteerd worden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (2-3-2022 om 10:47)
Als de daders gevonden worden, dan hoop ik dat zij de schade tot de laatste cent moeten vergoeden. Desnoods door er hun hele leven voor te werken!
Ja-Ja (2-3-2022 om 08:48)
Had mooi voor personenen uit Oekrainie geweest.??? Ze gaan toch weer terug?????? Ik denk het niet!!!
bert kaiser (1-3-2022 om 20:33)
goh ,ik maar denken dat het spontaan ging branden
Cookie-instellingen beheren