Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 209 km

Schuurtjes afgebrand op volkstuinencomplex Tholen

Toegevoegd: 13-04-2022, 00.19 uur
Twee schuurtjes brandden vrijdagavond uit in Tholen
Twee schuurtjes brandden vrijdagavond uit in Tholen
© Foto: 112Markiezaten
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - Aan de Koningin Julianastraat in Tholen zijn dinsdagavond meerdere schuurtjes afgebrand. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse geweest.


De brand brak omstreeks 22.20 uur uit op het volkstuinencomplex tussen de Koningin Julianastraat en de Nieuwe Postweg. Op het complex stonden twee schuurtjes in brand. De brandweer is met twee blusvoertuigen en een watertankwagen ter plaatse gekomen. Eén van de blusvoertuigen was afkomstig uit Tholen. De andere twee brandweereenheden kwamen vanuit Bergen op Zoom ter plaatse. 

De brandweer heeft de tuinhuisjes niet kunnen redden en heeft hierom de schuurtjes gecontroleerd laten uitbranden. Omstreeks 23.10 uur heeft de brandweer laten weten dat de het sein 'brand meester' was gegeven. Wat de oorzaak van de brand was, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren