Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Drietal neemt verkeersbord mee in IJzendijke

Toegevoegd: 28-04-2022, 08.57 uur - Update: 28-04-2022, 12.28 uur
Het drietal kreeg een bekeuring voor baldadigheid.
Het drietal kreeg een bekeuring voor baldadigheid.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE  - De wijkagenten van de gemeente Sluis hebben vannacht drie mannen beboet voor baldadigheid en hun plaats op de weg.


De wijkagenten zagen in de nacht van woensdag op donderdag een auto uit een fietstunneltje bij IJzendijke komen. Nadat de bestuurder staande was gehouden, werd er een gesprek aangeknoopt met de inzittenden. Tijdens dit gesprek zagen de agenten op de achterbank een verkeersbord liggen. De mannen verklaarden dit voor de gein te hebben meegenomen.

De agenten hebben de bestuurder een boete gegeven voor zijn plaats op de weg. Het drietal heeft vanwege het weggenomen verkeersbord een bekeuring gekregen voor baldadigheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R van O (28-4-2022 om 23:22)
heer Kaiser; gaat dat nog met dat verkeersbord? Dat staat er niet voor niets en wat met de weggebruiker die vervolgens door ontbreken van dat bord bij een ongeval betrokken raakt? Heer Peul; is het aan u om te bepalen wat noodzaak is of politie of handhaver hiervan gebruik maken? Doorgaans hebben ze een ontheffing op de wegenverkeerswet voor uitoefening van functie en taken en houden ze rekening met overige weggebruikers.
Pieter Peul (28-4-2022 om 15:29)
Hoe zit het met al die politieagenten en handhavers die niet noodzakelijk door fietstunneltjes rijden of over fietsbruggetjes rijden met auto of motor? Worden die ook gestraft voor hun gedrag?
Jtg (28-4-2022 om 12:36)
Klopt inderdaad @Bert alleen avondje brommen aan de andere kant van Nederland zou ook niet verkeerd zijn en daarna naar huis laten lopen dan leren ze het wél af denkik.
bert kaiser (28-4-2022 om 11:49)
ach dat verkeersbord, dat gaat nog, maar er zal maar een fietser of brommer door de tunnel komen, dan waren er grote problemen , een fikse boete is dan ook op zijn plaats .
Cookie-instellingen beheren