Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt 42 kilometer per uur te hard

Toegevoegd: 03-05-2022, 17.29 uur
Automobilist rijdt 42 kilometer per uur te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Agenten van het team Zeehavens van de politie hebben dinsdag in Terneuzen een automobilist betrapt die maar liefst ruim 40 kilometer per uur te hard reed.


De politieagenten waren nog maar net begonnen met hun middagdienst toen ze een BMW met hoge snelheid op de Koegorsstraat in Terneuzen zagen rijden. Na correctie bleek de persoon 42 kilometer per uur te hard te hebben gereden.

De automobilist werd aan de kant gezet. Een officier van justitie zal bepalen hoe hoog de boete wordt die de persoon opgelegd zal krijgen, zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet S. (4-5-2022 om 20:29)
Blik Met Wielen, Bruine Mannen Wagen, BMW heeft nu eenmaal geen goede reputatie en hoe zou dat nu komen? Nog weinig gelezen dat een Fiat Seicento zoveel kilometer te hard rijdt, ligt toch aan de bezitters van deze statussymbolen.
timsalabim (4-5-2022 om 05:49)
Goed dat er bij staat dat het eem BMW betrof; kan men hier weer in de reacties losgaan op BMW rijders, maar ik betwijfel of het zin heeft dat er gemeld wordt dat een OvJ de straf bepaald; dat bepalen nog altijd de reaguurders op HVzeeland (denken ze).
Big boots (3-5-2022 om 22:35)
Precies de reden waarom ik het haat dat ik als scooterrijder daar op de weg MOET rijden...
Cookie-instellingen beheren