Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 92 km

Brand in bosgebied bij Liniedijk in Hulst

Toegevoegd: 08-05-2022, 18.07 uur
Onder andere assisteerde brandweer Koegors bij de brandbestrijding.
Onder andere assisteerde brandweer Koegors bij de brandbestrijding.
© Foto: Brandweer Koegors
Door: Roland de Jong

HULST - In een bosgebied bij de Liniedijk in Hulst heeft zondag aan het einde van de middag brand gewoed. De brandweer heeft de brand geblust.


Rond 16.45 uur werd een eerste brandweerwagen opgeroepen nadat bij dr alarmcentrale meerdere meldingen waren binnengekomen dat er flink wat rook uit het bosgebied aan de rand van de stad kwam. Na zo’n tien minuten schaalde dr brandweer op naar middelbrand en werd extra materieel ter plekke gestuurd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ging de brandweer ter plaatse met twee blusvoertuigen en een waterwagen en stond zo’n 20 tot 30 vierkante meter natuur in brand. Omstreeks 17.35 uur kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren