Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noordoosten soms lichte regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

19-Jarige jongen aangehouden om mesbezit in 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 14-05-2022, 10.48 uur
Het mes is door de politie in beslag genomen.
Het mes is door de politie in beslag genomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

 'S-GRAVENPOLDER - Toen de politie gisteravond op het Eikenpad in 's-Gravenpolder een groepje controleerden, troffen zij bij een jongen een mes aan. Hij is aangehouden. 


Agenten controleerden vrijdagavond de jongeren omdat er door de omwonenden regelmatig geklaagd wordt over overlast die de jeugd veroozaakt op die plek. De jongeren bleken tijdens de controle in het bezit te zijn van alcohol en een gebruikershoeveelheid softdrugs. Eén van de jongens had ook een mes in zijn broek zitten. Dit mes is door de politie in beslag genomen en zal worden vernietigd.

De 19-jarige jongen uit de gemeente Borsele is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar heeft hij een verklaring afgelegd en is hierna vrijheid gesteld. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren