Weerbericht:
Veel zon en droog
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 212 km

Politieauto botst op zwanger hert op A256 Goes

Toegevoegd: 26-05-2022, 11.45 uur
De betrokken agenten bleven ongedeerd.
De betrokken agenten bleven ongedeerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - Een politiebus is vannacht op de Deltaweg (A256) op een overstekend hert gereden. Het moederhert en twee babyhertjes overleefden de klap niet, zo meldt de politie.


Twee agenten reden rond 4.00 uur in hun Mercedes Vito richting knooppunt De Poel bij de A58 toen plotseling twee herten de weg overstaken. De bestuurder kon een aanrijding met één van de herten niet voorkomen. Toen de agenten waren gestopt, zagen ze dat niet alleen een volwassen hert was omgekomen, maar ook twee bijna volgroeide babyhertjes.

Nadat een loszittend stuk bumper was losgeknipt, werd de beschadigde politieauto naar het politiebureau gereden. De betrokken agenten bleven ongedeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren