Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie achtervolgt verdacht voertuig door Yerseke

Toegevoegd: 30-05-2022, 11.22 uur
Politie achtervolgt verdacht voertuig door Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - De politie heeft in de  nacht van zaterdag op zondag een auto achtervolgt in Yerseke. Uit de auto werden tassen met gestolen spullen geworpen. 


De wijkagenten van gemeente Reimerswaal troffen een verdacht voertuig aan. Hierop is er een een achtervolging ontstaan. De agenten zijn samen met de verkeerspolitie en een politiehondenbegeleider achter het voertuig aangegaan. In het centrum van Yerseke werden door de verdachten meerdere tassen met spullen uit de auto gegooid. 

Het voertuig werd enige tijd later verlaten aangetroffen in Yerseke.  De auto is voor onderzoek in beslag genomen. In de tassen bleken spullen te zitten die van diefstal afkomstig waren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (30-5-2022 om 23:44)
De persoon in kwestie is die opgepakt?
Cookie-instellingen beheren