Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Veranda in de brand bij woning Tholen

Toegevoegd: 17-06-2022, 02.23 uur - Update: 17-06-2022, 02.40 uur
De brandweer kreeg het vuur snel onder controle.
De brandweer kreeg het vuur snel onder controle.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Remi Mesu

THOLEN - De brandweer is in de nacht van donderdag op vrijdag uitgerukt voor een brand in Tholen. Bij een woning had een veranda vlam gevat.


De brandweer werd rond 02.00 uur gealarmeerd voor een brand bij een bijgebouw in Tholen. Bij een woning in de Windsingel zou een veranda in de brand staan. Eenmaal ter plaatse kon de brandweer het vuur snel blussen.

Wel was er volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) veel rook in de woning aanwezig. De brandweer moest de woning dan ook goed ventileren. Volgens de VRZ was er niemand meer in het huis aanwezig. Rond 02.40 uur werd het sein 'brand meester' gegeven en konden de bluslieden terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren