Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 396 km

Motorrijder rijdt bijna 60km per uur te hard

Toegevoegd: 06-07-2022, 21.29 uur
Motorrijder rijdt bijna 60km per uur te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Politieagenten hebben vanochtend bij Ritthem het rijbewijs ingenomen van een motorrijder die voor hen reed met een veel te hoge snelheid.


De agenten van het team Zeehavens surveilleerden over de Ritthemsestraat (N662) bij Ritthem toen ze voor hen een motorrijder zagen rijden die het niet zo nauw nam met de geldende maximumsnelheid. De politie constateerde namelijk dat de motorrijder maar liefst 57 kilometer per uur te hard reed.

De motorrijder werd aan de kant gezet en onderworpen aan een controle. Er bleek sprake te zijn van een beginnend bestuurder. Hij moest zijn rijbewijs direct inleveren. Een officier van justitie bepaalt of en wanneer hij het weer terugkrijgt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (7-7-2022 om 22:37)
@Jaap, zullen we dat ook doen met jouw auto als je 5 Kmh te hard heb gereden? Laten we gelijk terug naar de middeleeuwen gaan en dieven hun handen afhakken.... Fijn weekend Jaap!
Jaap (7-7-2022 om 11:57)
Laat ze dan ook maar eens controleren op de rest van Walcheren, en dan niet alleen op snelheid, maar ook op geluid, succes verzekerd, vooral in de weekends. Ieder jaar kan je zien dat het aantal motor-aso’s toeneemt. Wat mij betreft bij overtreding motor gelijk in de metaalpers en rijbewijs voor altijd innemen, plus een stevige gedragscursus.
Cookie-instellingen beheren