Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 232 km

Brand in graanveld aan N667 bij Heinkenszand

Toegevoegd: 24-07-2022, 16.20 uur
Brand in graanveld aan N667 bij Heinkenszand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HEINKENSZAND - Vanmiddag is er brand uitgebroken in een graanveld aan de Heinkenszandseweg ( N667) bij Heinkenszand. Er werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. Er staat ongeveer één hectare akker in brand


Omstreeks 16.00 uur werd de brand gemeld bij de centrale van de brandweer. Door de centralist werden de brandweereenheden van Goes, Heinkenszand en Ovezande opgeroepen. Vanwege de grootte van de brand werd omstreeks 16.10 uur door de Veiligheidsregio Zeeland opgeschaald naar een middelbrand. Ter plaatse bleek dat er een graanveld van ongeveer één hectare in brand stond. De brand is bestreden door twee blusvoertuigen. Daarnaast is een waterwagen ter plaatse gekomen om in bluswater te voorzien.

Op de akker stonden meerdere landbouwvoertuigen. Deze konden op tijd het terrein verlaten. Omstreeks 16.30 uur gaf de Veiligheidsregio aan dat de brand geblust was en het incident 'meester' was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren