Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Man mishandelt agent bij aanhouding op camping Hoek

Toegevoegd: 01-08-2022, 09.43 uur
Man mishandelt agent bij aanhouding op camping Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - Zondagavond heeft een man op een camping bij Hoek een politieagent mishandeld bij zijn aanhouding. De man werd aangehouden omdat hij een dienstvoertuig had vernield.


De agenten waren zondagavond op de camping vanwege een binnengekomen melding van een mishandeling. Terwijl de agenten bezig waren met de afhandeling van het incident, zagen zij een man meerdere keren hard tegen de zijkant van één van de dienstvoertuigen trappen. Toen de agenten de man benaderden, kwam de 28-jarige Terneuzenaar dreigend op hen aflopen.

Eén van de agenten heeft hierop het stroomstootwapen op de man gericht en gedreigd deze te gaan gebruiken als de man niet direct voldeed aan de gegeven bevelen. De man werkte hierop mee aan zijn aanhouding. Toen de agenten de man in het dienstvoertuig wilden zetten, gaf de man één van de agenten een kopstoot. De man is hierop onder fysieke dwang naar het arrestantencomplex Torentijd gebracht. 

Omdat de man de agent had mishandeld, terwijl hij vermoedelijk onder invloed was van verdovende middelen, werd een bloedproef gevorderd. Dit weigerde de verdachte echter. Tegen de Terneuzenaar is een proces-verbaal opgemaakt voor vernieling, mishandeling van een ambtenaar in functie en weigering van een bloedproef. De man zal vandaag worden gehoord door de recherche.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (1-8-2022 om 22:58)
@Jaffa, Maar als jij mishandeld wordt, dan maar 2 weken? Ik teken deze petitie niet, slap links gelul.
Michel (1-8-2022 om 17:57)
@jaffa, helemaal met u eens. Maar als aanvulling wil ik zeggen, je moet met je poten van ieder mens afblijven wel of geen hulpverlener.
Witte (1-8-2022 om 12:58)
25 jaar op water en brood !!!
Jaffa (1-8-2022 om 10:54)
Minimaal vier weken de cel in bij dit soort geweld. Je blijft van politie en andere mensen die met hun werk bezig zijn, af. Mee eens; ga naar petities.nl en onderteken de petitie: Minimumstraffen bij geweld tegen beroepen met publieke taken. Meer dan 28.000 mensen gingen u voor.
Jaap (1-8-2022 om 10:41)
Altijd weer fantastisch publiek op deze tokkie-camping, fijne vakantie gewenst.
Cookie-instellingen beheren