Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger aangehouden voor vernieling

Toegevoegd: 03-08-2022, 13.03 uur
Vlissinger aangehouden voor vernieling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG- In de Vrijlandstraat in Middelburg werd gisterenavond een geparkeerde personenauto vernield. Een getuige zag dat een man tegen de auto trapte en de buitenspiegel beschadigde en belde direct de politie. Dankzij die alerte getuige kon de verdachte snel worden aangehouden.


De vernieling vond plaats omstreeks 22.10 uur. De getuige zag de vernieling gebeuren en sprak de verdachte aan. Deze bedreigde de getuige en ging er vervolgens vandoor. De politie werd gebeld en agenten gingen op zoek naar de verdachte. Het (opvallende) signalement van de man was doorgegeven aan de agenten.

Ter hoogte van het station zagen agenten de verdachte in de richting van het centrum rennen. Door een snelle reactie van collega’s die aan de andere kant van het stationstunneltje stonden kon de verdachte worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij woensdag gehoord.

De verdachte betreft een 23-jarige inwoner van Vlissingen. Door de politie werden getuigenverklaringen en een aangifte van vernieling opgenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (4-8-2022 om 01:48)
Het (opvallende) signalement….. whahaaaa
Anon (3-8-2022 om 21:51)
Wat een pauper, zal wel gekort worden op zijn ww uitkering.
Michel (3-8-2022 om 20:57)
Het wordt tijd dat ze zulk uitschot eens voor een tijd uit de samenleving verwijderen.
Grote Smurf (3-8-2022 om 19:39)
Wat een psychopatische loser ben je dan als je als mens alleen maar dingen kunt slopen en anderen lastig valt voor puur eigengewin. Super held die dit stuk stront van de maatschappij heeft laten oppakken en top dat de politie lekker snel kon reageren. Nu maar hopen dat hij eigendom heeft om al die schade van te laten betalen. En anders maar laten werken om het terug te betalen.
Mijn mening (3-8-2022 om 13:10)
Kansloze lamzak. Ik hoop dat ze jou aan meerdere delicten kunnen koppelen.
Cookie-instellingen beheren