Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 22 km

Bermbrand dreigt over te slaan naar loods in Yerseke

Toegevoegd: 01-09-2022, 22.11 uur
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE - In een berm aan de rand van Yerseke heeft vanavond enige tijd brand gewoed. Vanwege mogelijke kans op uitbreiding werd er opgeschaald naar middelbrand.


De brand brak omstreeks 20.55 uur uit op een helling aan de Havendijk in Yerseke. Omdat er een kans was dat de brand zou uitbreiden naar een naastgelegen loods, werd er opgeschaald naar middelbrand. Dit resulteerde in de uitruk van twee blusvoertuigen.

De bemanning van het eerste blusvoertuig heeft de brand bestreden met meerdere stralen hogedruk. De bemanning van het tweede voertuig heeft geholpen in het voorzien van voldoende bluswater. Wat de brandoorzaak is geweest, is niet bekend.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren