Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 123 km

Bestuurder snorfiets en passagier aangehouden voor heling

Toegevoegd: 01-09-2022, 22.47 uur
Bestuurder snorfiets en passagier aangehouden voor heling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een scooterbestuurder heeft vandaag meerdere bekeuringen gekregen in Terneuzen. De bestuurder en de bijrijder vluchtten beide voor de politie bij hun staandehouding.


De agenten zagen bij een surveillance een snorfiets met twee personen erop. Na een korte volgactie en een controle van het kenteken, bleek dat de snorfiets niet verzekerd was. Hierop gingen de agenten over tot een staandehouding. De bestuurder van de snorfiets en zijn passagier negeerden echter het stopteken en gingen ervandoor. Toen de agenten de meldkamer hadden ingelicht, bleek dat de snorfiets als gestolen geregistreerd stond.

De agenten konden de verdachten niet in het vizier houden door de wendbaarheid van het achtervolgde voertuig. Na een samenwerking met meerdere eenheden konden de verdachten alsnog worden aangehouden voor heling. De verdachten zijn ingesloten en worden door de recherche verhoord. Daarnaast zijn er diverse bekeuringen uitgeschreven. Onder andere voor het negeren van een stopteken, het rijden zonder rijbewijs, het beledigen van een ambtenaar in functie, het deponeren van afval en het rijden met valse kentekenplaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (3-9-2022 om 16:42)
Wel zonde dat het rechtssysteem zo zwak is. De nieuwe generatie crimi’s . Verder zie bram Goeree.
bram goeree (2-9-2022 om 13:28)
goed werk van de politie ,maar het zal mij benieuwen wat voor ''straf'' ze krijgen en of die afschrikwekkend genoeg zal zijn dat ze dit niet meer opnieuw gaan doen .ik betwijfel het en dan is het weer het bekende dweilen met de kraan open. jammer ook voor al het goede politie werk
Marcus Aurelius (2-9-2022 om 09:53)
en die boetes betalen ze met de volgende gestolen scooter gelijk vast zetten of naar Ukraine sturen
bram (2-9-2022 om 01:11)
Qwww, ze weten het dus wel. Lekker fout en dan denken dat je er onderuit komt ! Wat een klojo's. Maar ja, wordt nu betalen voor dit gedrag. Hopelijk dat de sukkels hiervan leren. Helaas heb ik dat vertrouwen naar dit soort figuren niet !
vanpuffelen (1-9-2022 om 23:10)
Wat een schatjes , komt vast goed met ze.
Cookie-instellingen beheren