Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand bij bedrijf Stationsweg Kruiningen

Toegevoegd: 13-09-2022, 15.23 uur
De brand woedde in een bakoven.
De brand woedde in een bakoven.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een bedrijf aan de Stationsweg in Kruiningen is vanmiddag brand uitgebroken. De brandweer is uitgerukt met twee reguliere blusvoertuigen.


De brandweer werd rond 14.50 uur met spoed naar het bedrijf gestuurd nadat was ontdekt dat brand was ontstaan in een bakoven. Rond 15.10 uur werd formeel opgeschaald naar middelbrand. De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) meldde hierop al snel dat de brand al grotendeels was geblust dankzij een blusinstallatie.

Bedrijfshulpverleners hebben het pand ontruimd en ervoor gezorgd dat alle medewerkers veilig naar buiten konden. Op dit moment is de brandweer aanwezig met twee tankautospuiten. De brandweer heeft alle restanten geblust. Omstreeks 15.40 uur werd het sein 'brand meester' gegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (13-9-2022 om 23:17)
De lekpan zal de boosdoener wel geweest zijn gelukkig geen gewonden.
Cookie-instellingen beheren