Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte aangehouden voor brand in appartement Emergis

Toegevoegd: 20-10-2022, 15.06 uur
Volgens de politie zou de brand zijn aangestoken.
Volgens de politie zou de brand zijn aangestoken.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

KLOETINGE - De politie heeft donderdag een verdachte aangehouden in verband met een brand in een appartement van Emergis eerder op de dag. De brandweer schaalde daarbij op naar middelbrand maar de situatie bleek mee te vallen.


De brand werd donderdag rond 08.20 uur ontdekt waarna al snel opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een ladderwagen gingen met spoed ter plekke. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen en de politie spoedde zich ook naar het terrein aan de Oostmolenweg.

In een appartement aan de Kreekrug zou volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was sprake van een bank die in brand stond. De officier van dienst kon al snel het sein brand meester geven. Op dat moment was de brand al helemaal uit. Volgens de Veiligheidsregio waren er tijdens de brand geen mensen aanwezig in het appartement. De politie meldde later via Instagram dat de agenten al snel een verdachte aan konden houden in verband met een brand. Volgens de politie zou het brandstichting betreffen.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren