Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Verdachte dumpt groot geldbedrag in container

Toegevoegd: 09-11-2022, 14.51 uur
Agenten hebben het gedumpte geld uit het vuilnis gevist.
Agenten hebben het gedumpte geld uit het vuilnis gevist.
© Foto: Politie Basisteam Charlois
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een verdachte van een diefstal in Zierikzee heeft dinsdag in Rotterdam een groot geldbedrag gedumpt in een afvalcontainer. Hij deed dat omdat de politie achter hem aanzat.


Volgens de politie was dinsdag bij een bedrijf in Zierikzee 10.000 euro uit de kluis weggenomen. Al snel werd duidelijk in welk voertuig de drie verdachten zouden rijden. Kort na de diefstal zagen agenten het bewuste voertuig rijden op de Vaanweg in Rotterdam. Ze gaven vervolgens een stopteken, waarop één van de verdachten op de vlucht sloeg.

Tijdens zijn vlucht dumpte de verdachte een groot geldbedrag in een ondergrondse vuilcontainer. Na een korte achtervolging te voet kon de verdachte worden aangehouden op de Pleinweg in de stad. Het gedumpte geld is door politieagenten in samenwerking met medewerkers van de reinigingsdienst uit het vuilnis gehaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren