Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Grote bromfietscontrole schoolgaande jeugd Terneuzen

Toegevoegd: 24-11-2022, 10.08 uur
Grote bromfietscontrole schoolgaande jeugd Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Bij een bromfietscontrole in Terneuzen vanochtend, die voornamelijk gericht was op de schoolgaande jeugd,  zijn meerdere overtredingen geconstateerd. Eén bestuurder was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. 


De bromfietscontrole werd nabij een school in Terneuzen gehouden. Door inzet van een rollenbank werd de maximum constructiesnelheid van de bromfietsen gecontroleerd. Bij een groot aantal bromfietsen was deze constructiesnelheid te hoog. De bestuurders hebben daar een proces verbaal voor gekregen.

Enkele voertuigen hadden een dusdanig hoge constructiesnelheid dat er bovenop de bekeuring ook een WOK-melding werd gedaan. Dit betekent dat de bromfietsen opnieuw voor keuring moeten worden aangeboden en tot die tijd niet langer op de openbare weg gebruikt mogen worden.

Eén bestuurder was niet in het bezig van een geldig rijbewijs en kreeg hier dan ook een bekeuring voor, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (24-11-2022 om 21:35)
@Willem, het gaat hier over bromfietsen,
bram goeree (24-11-2022 om 18:18)
prima actie zeker wat de snelheid betreft .er zijn er die dubbel de toegestane snelheid kunnen en dat is gevaarlijk zeker wanneer ze samen met fietsers op een baan zitten want ze kijken ook nog nergens naar
Willem (24-11-2022 om 15:11)
Binnenkort staan ze op elke hoek van de straat, geef de mensen met een snorfiets een goedkope mogelijk om een bromkenteken te krijgen, nee de handelaars moeten er vet aan gaan verdienen vanaf januari.
Cookie-instellingen beheren